Forexprekiautojoportalas

Bendrasis skyrelis => Naujokams => Temą pradėjo: bigbabba Balandžio 23, 2014, 12:07:46 pm

Antraštė: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: bigbabba Balandžio 23, 2014, 12:07:46 pm
Sveiki, po ilgesnio laiko vel pradejau tradint ir iskilo toks sunkumas. Nebeina isirasyt jusu tinklapyje (spekuliantas.com) esanciu prekybos sistemu ( pvz: pergale). Nors meginu isiraysti, kaip rode Mykolas kazkurioje temoje, bet vis tiek stilius, niekas neatsiranda. Jei zinot, kas gali buti blogai, parasykit, dekui  ;)
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: draugas2 Balandžio 23, 2014, 07:08:39 pm
Sveiki, po ilgesnio laiko vel pradejau tradint ir iskilo toks sunkumas. Nebeina isirasyt jusu tinklapyje (spekuliantas.com) esanciu prekybos sistemu ( pvz: pergale). Nors meginu isiraysti, kaip rode Mykolas kazkurioje temoje, bet vis tiek stilius, niekas neatsiranda. Jei zinot, kas gali buti blogai, parasykit, dekui  ;)
imesk cia ta pergale,tuoj sutvarkysiu :D
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: bigbabba Balandžio 24, 2014, 02:27:07 pm
Ok
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: draugas2 Balandžio 25, 2014, 10:46:06 am
Ok
sveikas bigbabba
gali man pasakyti kokie rodiklei pas taves neveikia is tos pergales?
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: bigbabba Balandžio 25, 2014, 02:08:54 pm
Sveikas, kalbu ne apie atskirus rodiklius, kalbu apie tai, kad neveikia visa sistema, nors irasau pagal atnaujinto metatraderio irasyma( Mykolas jau rase kazkurioje temoje) bet jo net neatsiranda sablonu skiltyje. Va, kame beda :)
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: Tomyy13 Balandžio 25, 2014, 04:00:23 pm
aaaa daba viskas aisku :D gali ikelt tuos failus i mql4 kur nurodziau, bet lengvesnis budas bent jau man tai ta folderi istrint isvis sitoi vietoj o rodiklius ikelt  c:/programfile/ mt4/mql4  tavo brogerio. o tada paleidus platforma jis pasidarys vel nauja kopija i AppData. jai esi isirases kelis brokerius tai tam folderi atsidaryk tekstini failiuka "origin" ten raso koks brokeris

 ;)
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: draugas2 Balandžio 25, 2014, 06:23:40 pm
Sveikas, kalbu ne apie atskirus rodiklius, kalbu apie tai, kad neveikia visa sistema, nors irasau pagal atnaujinto metatraderio irasyma( Mykolas jau rase kazkurioje temoje) bet jo net neatsiranda sablonu skiltyje. Va, kame beda :)
tai vadinas problema ne "pergalei" o tavo terminale,
o kiti rodiklei isikele  ir atsidaro normalei?
dar pabandyk sumest kitame terminale !!!
turi veikti
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: opapaa Birželio 07, 2014, 09:35:01 pm
Sveiki, irasiau indikatorius taip kaip pardyta cia forume,dviem variantais,taciau sablone nerodo   TMA nukreiptas į viršų (M1 laiko intervale) arba horizontalus, SSRC – atsirado strėlytė į viršų. Taspats ir M5 sablone,nors as juos visus matau ikeltus MQL4-Experts-indikators..kur beda,kas pades paleisti, Prekybos sistema „Pergalė“ – skalpingas ant M1....Aciu isanksto.
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: saidara Birželio 08, 2014, 08:30:38 am
Cia ne indikatorius, pabandyk MQL4 -Experts ir jis turi atsirasti ten ,kur yra sablonai
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: opapaa Birželio 08, 2014, 11:33:59 am
jie ten ir sedi,palauksiu pirmadienio kai rinka atsidarys,bus matyti kaip kas....
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: opapaa Birželio 09, 2014, 03:02:25 pm
failai cia yra
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: opapaa Birželio 09, 2014, 03:05:01 pm
taip atrodo sablonai, nzn kas kur negerai....
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: opapaa Birželio 10, 2014, 02:18:26 pm
gal kas paaiskins kur kas negerai?
Antraštė: Ats: Prekybos sistemu, indikatoriu irasymas.
Parašė: ricasw Birželio 01, 2017, 09:12:41 pm
sveiki Mykolai niekaip nepasileidzia indikatorius flexichart >:)