Forexprekiautojoportalas

Forex brokeriai ir VPS serveriai => Juodasis sąrašas => Temą pradėjo: Mykolas Gegužės 21, 2015, 03:11:26 pm

Antraštė: Markets.com
Parašė: Mykolas Gegužės 21, 2015, 03:11:26 pm
Gauta info, kad brokeris Markets.com neleidžia automatinės prekybos, pvz. su robotais arba pagalbiniais skriptais. Pabandžius paleisti robotą terminale MT4 išmeta klaidą 4112 ERR_TRADE_EXPERT_DISABLED_BY_SERVER
Automated trading by Expert Advisors/Scripts disabled by trade server.



Antraštė: Ats: Markets.com
Parašė: mantas Birželio 02, 2015, 02:25:33 pm
 :Dtikrai taip norejau atidaryti pasjuos saskaita,taciau kai susipazinau su salygom silpna paliko,turbut gerai  pasielgiau kad pirma paprekiavau ju duotais svarais pameginimui ,tai spredas kelis kart atidarius ramioi rinkoi nei daug ne mazai beveik 10 pip.sieke,apie skalpinga isvis pamirsti nes sandori atidarius minimum .laikointervalas 5 min turi islaikyt kitu atveju neuzkaito,arba kaska netaip supratau,tad dziauguos kad nepuoliau inesinet savo lesu.tiesa apie stopu istatymus po atidaryto orderio kuomet nori istatyt s/l.praeina nemazai laiko kol istato arba milziniski atstumai,tai tiek apie si brokeri.