Forexprekiautojoportalas

Bendrasis skyrelis => Naujokams => Temą pradėjo: Buniokas Gruodžio 31, 2018, 11:50:03 pm

Antraštė: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Gruodžio 31, 2018, 11:50:03 pm
Sveiki malonu,kad radau tokia svetaine kaip spekuliantas.com
Ar atsirastu zmogus kuris galetu padet sureguliuoti mt4 su binary.com serveriu
as demo versijoj bandau statyti suma kokia neduoda verifikuoti praso
bei robotus pajungti
bet i emaila nieko man neatsiunte,kas turetu laiko aciu :)
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 01:18:28 am
Sveikas Buniokai,
Nesuprantu ką nori sureguliuoti ir apie kokį vertifikavimą / pajungimą eina kalba? Gali pateikti daugiau detalių,  kokios pagalbos Tau reikėtų. O ko reiketų, tai dar pažiūrėti detaliau dėl to brokerio patikimumo, nelabai man patiko tos "Malta Gaming Authority" licenzijos ir "proven track record since 2000" kažkaip nerimtai atrodo visas reikalas, o kas liečia MT4 platformą tai pas juos galbūt nėra palaikoma, nes tik MT5 ir jų pačių kurta platforma yra paminėta.
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 11:47:27 am
nemoku sureguliuoti i savo serveri brokerio ir pajungti roboto isbandimui
reikia kad kas paaiskintu gal galima butu gauti jusu kontakta privaciai ?
esu naujokas nelabai turiu kur teirautis,neturiu nei draugu nieko kas uzsijimtu situ reikalu
labai dekui  :-?
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 01:05:16 pm
Turi omenyje neprisijungi prie savo sąskaitos atrodo maždaug šitaip? ar jau prisijungęs esi tiesiog nepaleidi roboto?

https://imgur.com/a/3laYMGB (https://imgur.com/a/3laYMGB)


Nes roboto pajungimui yra ganėtinai išsamus gidas:


http://spekuliantas.com/kaip-instaliuoti-forex-robota
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 01:45:02 pm
Doni dar karta dekui aktyvus Moderatorius!
Pradejau naudot MT5
biski labiau gaudytis pradejau su MT5
Kuom skiriasi MT5 NUO MT4?
KAD TIK MT4 senesne skaitosi ?
kur galeciau ismokti IQ OPTION  statymuu ?
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 02:06:10 pm

Turim atsakymą ir šitam klausimui :D , manau greičiausiai bus peržiūrint video dėl MT4 ar MT5 palyginimo:
http://spekuliantas.com/metatrader-5-treidingo-ateitis-ar-geriau-likti-prie-mt4 (http://spekuliantas.com/metatrader-5-treidingo-ateitis-ar-geriau-likti-prie-mt4)

Asmeniškai man MT4 labiau imponuoja, platesnis spektras sukurtų indikatorių/robotų.
Truputį aprašytas ir IQ OPTION brokeris, manau bus reikalinga:

http://spekuliantas.com/iq-option-patikimas-brokeris-ar-ne/

Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 02:44:04 pm
https://vimeo.com/308979294/recommended ikeliau video kame problema turiu...
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 04:31:34 pm
Šitas brokeris veikia tik su MT5, o su MT4 neveikia :(
Todėl tavo bėda tame, kad arba nesukurei sąskaitos būtent ant MT5, arba jungiesi su neteisingais duomenimis.
Instrukcija:
https://imgur.com/a/DENNPsv (https://imgur.com/a/DENNPsv)



Dėmesio prisijungimui (login) naudok ne pavadinimą sąskaitos, o saskaitos numerį, kaip mano pavyzdyje.
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 07:15:12 pm
Aciu tikrai padejo prisijunge
Dar ar imanoma bear market visus tos volatility sukelt i metatrader5 ? nes man tik pinigines valiutas rodo ir tai jos siandian neveikia tai man neinia isbandyti MT5  :(
ir statistikos data rodo jun 25.... kodel ?
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 07:34:32 pm
Galėtum  nufotografuoti Journal skiltį ir įdėti čia? Jeigu nežinai kur ji, tai paskutinėje foto preito įrašo. Gali būti, kad tave vis atjungia nuo serverio nes blogas sujungimas ar kažkas tokio. Tik prisijungus vieną kartą duoda garsą kaip sėkmingo prisijungimo, o paskui kitoks jeigu atsijungia ir vėl prisijungus paleidžia kaip pirmąjį. Jeigu blogas sujungimas matytis iš Journal.
Tokiau kaip suprantu tas "bear market visus tos volatility" čia indikatorius koks? Visus instrumentus nuspaudus show all kaip žemiau gali atsidaryti.


https://imgur.com/a/L9uHBBc (https://imgur.com/a/L9uHBBc)



O June nes gale esi, tai reikia prasukti grafiką, paspausk kaip paskutinėje foto tuos ir pamėgint su pelės rutuliuku pasukti.
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 07:45:33 pm
https://vimeo.com/308997399 va
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 07:51:10 pm
Nerodo
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 07:53:13 pm
Bandyk dabaar buvau uzslaptines accounta vimeo
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 08:18:25 pm
Supratau viską, tie volatilities indeksai yra kitokio tipo demo saskaitoje, tą reikalą reikia pasirinkti susikuriant demo saskaitą, pirma ir antra foto - nežinojau, kad tokiais prekiauji.


Tu neprisijungęs, nes pas tave dešinėje apačioje prie laikrodžio rašo 0/0kb, o skaičius turi nuolat didėti, todėl 3-oji ir likusios foto parodo pasitikrinti ar esi prisijungęs ir ten pagal tavo duomenis turėtų į login įsirašyti tavo skaičiai ir paswordas kai kūrei demo sąskaitą


https://imgur.com/a/UvRkZ7S (https://imgur.com/a/UvRkZ7S)
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Buniokas Sausio 01, 2019, 08:43:41 pm
man rodo apacioj kur kalbi kad turi krauti 0/67kb ir viskas stovi tie skaiciai vietoj
as prasibandyti ant binary.com kaip naujokas atejau
nes savaitgaliais negaliu ir naktimis su valiutos rinka nieko daryti tai tenka su tais indeksais bandytis...
Informacijos dar ieskausi kaip kas,tikrai Netiketai atrades spekuliantas.com sulaukiau pagalbos
koks serveris tesiog irasyti binary.com ? ar reik kokius skaicius darasyt ar ka ten kur host viska kur jungtis i serverius
?
Antraštė: Ats: Sveiki kas galetu padeti del mt4
Parašė: Doni Sausio 01, 2019, 08:55:19 pm
Sekmės kolega  makingmoney
Asmeniškai su indeksais nesu meginęs, labiau iš techninės pusės nebent galiu patarti, nes čia jau sudėtingi instrumentai. 




Papildyta:
Na ne tiesiog kaip įsirašei platforma pats ir atejo su nustatymais, pas mane tai taip. O skačius vedi tikiuosi, o ne pavadinimą, pas tave tada rašosi 159938 ar koks ten naujos sąskaitos loginas.


https://imgur.com/a/r3wIbws