Forexprekiautojoportalas

Automatinės prekybos sistemos (EA) => Pagalbiniai instrumentai => Temą pradėjo: Mykolas Vasario 07, 2014, 09:58:37 am

Antraštė: Pro Trader
Parašė: Mykolas Vasario 07, 2014, 09:58:37 am
Pro Trader yra pagalbinė treiderio programa, kuri daug padeda prekiaujant rankomis. Visa info matoma ekrane, galima lengvai valdyti pozicijas - atidarinėti orderius, viską iškart uždaryti, hedžinti, taip pat nusistatyti priimtiną riziką, kurią paskaičiuos programa pati ir t.t.

Po to, kai EA įkeliamas į grafiką, šone atsiranda spalvotos info lentelės su informacija.

Spoiler
(http://s019.radikal.ru/i624/1402/21/80ba4f0edd34.png) (http://www.radikal.ru)

Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: RA002 Vasario 07, 2014, 11:04:33 am
Mh, kazka ne taip padarau... bet nepasileidzia..., yra kazkoks specelus ydejimo i platforma budas?
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Mykolas Vasario 07, 2014, 01:26:29 pm
o mt4 kokia versija? ka rodo?
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: RA002 Vasario 07, 2014, 02:46:55 pm
mt4 as ji matau ten kur ''Custom Indicatirs'', bet kai bandau tempti ant grafiko arba Atach to chart, niekas nevyksta... Greiciausei ne ten sudejau kai kopijavau... bandziau atskirai pagal folderius kopijuoti, bandziau is karto visa papke kelti, bet nepaleidziu... taip kaip jis butu neaktyvus. Bandziau keliose platformose ir tas pats... gal pacioje program files kai kopijuoju ne ten susideda ar ne ten sudedu... 
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Mykolas Vasario 07, 2014, 04:41:42 pm
Ne, ne is custom indicators reikia tempti, o is experts, cia gi robotas. Siaip viska reikia mesti i program files/brokeris, turetu veikt.
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: vytautas59055 Vasario 07, 2014, 06:13:22 pm
Gal galima išsamiai paaiškinti, ką daro "partial", "breakeven", "reverse"? Dashboard lentelėje yra šalia kainos skalė su rodyklyte, kas tai? Kaip pakeisti loto dydį sell ir buy? Gal yra galimybė ekrane roboto lenteles perstumti į kitą vietą, nes jos bent man nepatogioj vietoj?
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Mykolas Vasario 08, 2014, 01:55:20 am
Position reverse - jei prekiaujate ir matote, kad rinka gali apsisukti ir eiti prieš jus, paspaudus šitą mygtuką esama pozicija bus uždaryta ir atidaryta nauja, priešinga buvusiai, tokio pat loto dydžio.

Breakeven (pervedimas į nenuostolio zoną) - jei yra atidaryta pozicija ir rinka eina pagal jūsų planą, jūs galite perkelti Stop-Loss į pelno zoną, tarkime keletą punktų nuo atidarymo kainos, į nenuostolio zoną. Tai padaro šis mygtukas.

Close all - jei yra atidaryta daugiau nei viena pozicija (tarkime, naudojama tinklinė strategija arba martingeilas) ir norite staigiai uždaryti visus orderius iškarto, tai galite padaryti paspaudę šį mygtuką.

Trailing stop funkcija - programa palaiko slenkančio stopo funkciją. Jos pagalba galite nustatyti tralo stopą atidarytoms pozicijoms.

Automatinis loto paskaičiavimas - programa gali paskaičiuoti reikiamą loto dydį pagal nustatytą riziką, kurią nurodote patys.


Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: RA002 Vasario 08, 2014, 11:27:39 am
Is 4-ju skirtingu platformu, tik i viena pavyko isideti... kitose experts skiltyje nera sio roboto.... neysivaizduoju ka blogai padarau, nors viska dariau identiskai visose 4-ose skirtingu brokeriu platformose. O seip labai patogus dalykas.
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Mykolas Vasario 08, 2014, 11:50:53 am
RA002, pasiziurek kokios mt4 versijos - jei i 574 versija nepavyksta, tai normalu, nes ten kitaip reikia ikelinet.
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: RA002 Vasario 08, 2014, 01:30:29 pm
Jai as cia ten ziuriu tai product version 4.0.0.600, vakar ar uzvakar atsinaujino visos platformos, jai ka nors tai pasakys tai instaforex, capital one forex, ir forex-metal, siose platformose experts skiltyje nerandu to roboto nors visu ju versijos mt4 4.0.0.600, o va arafx platformoje viskas ok, nors cia irgi kaip versija 4.0.0.600. Pries tai publikuotas orderių tralas Swiss Army EA veikia visose platformose.
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Mykolas Vasario 08, 2014, 03:24:08 pm
Taip, į atnaujintas versijas reikia instaliuoti kitu keliu. Nieko sudėtingo, skaitykite čia http://spekuliantas.com/forum/index.php?topic=79.0
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: RA002 Vasario 08, 2014, 04:49:51 pm
Dekingas, uz issamius paaiskinimus :), robotukas dabar sekmingai sukeltas is visas platformas :), pirmadieni badysim praktikoje taikyti :)
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Dainius Gegužės 08, 2017, 07:09:25 pm
kazkaip nustojo siandien veikt, sypsenele yra desiniam kampe, o lenteliu nera ir atidarius pozicija neideda s/l ir t/p. bandziau ir ant skirtingu brokeriu per nauja dejau
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Dainius Gegužės 09, 2017, 07:03:49 am
ir stabilizatorius nustojo veikti :-(
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Mykolas Gegužės 09, 2017, 09:31:40 am
Po MT4 naujojo buildo pusė robotų neveikia, atsisiųsk iš naujo, yra naujas Stabilizatorius ir Pro Trader.
Antraštė: Ats: Pro Trader
Parašė: Dainius Gegužės 09, 2017, 11:44:34 am
Aciu!