Forexprekiautojoportalas

Bendrasis skyrelis => Į pagalbą prekiautojui => Temą pradėjo: Mykolas Vasario 08, 2014, 03:22:41 pm

Antraštė: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 08, 2014, 03:22:41 pm
Dėmesio!

Kompanija Metaquotes atnaujino prekybos terminalą (nuo 574 versijos), tačiau reikalas tas, kad instaliuoti prekybos strategijų, robotų ir indikatorių senuoju būdu nepavyks, kadangi iš esmės pakeista failų sistema.

Taigi, kaip instaliuoti?

1. Atsidarome naująjį terminalą ir einame čia:

(http://s019.radikal.ru/i625/1402/28/f0d928fb8559.png) (http://www.radikal.ru)

2. Toliau atsidarome papkę MQL4

(http://s58.radikal.ru/i162/1402/23/c8aa4ea65a53.png) (http://www.radikal.ru)

3. Ir viskas - čia jau galime kopijuoti mūsų failus.

(http://i055.radikal.ru/1402/35/4e5839592968.png) (http://www.radikal.ru)

Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: RA002 Vasario 08, 2014, 04:52:09 pm
Tai negi dabar jau bet koki indikatoriu reikes ikeldineti siuo budu?, nes mt4 kaip ir atsinaujino pries keleta dienu? Dabar jau 600 versija, ir toks klausimas , jai indikatorei ar sistemos buvo irasytos senuoju budu, dabar jas perasineti, ar jos veiks kaip ir veike?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 08, 2014, 06:00:26 pm
Tas, kas buvo suinstaliuota anksciau - turi veikti, cia aktualu naujoms instaliacijoms.
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Dovydas Kovo 18, 2014, 06:28:51 pm
Sveiki man kazkodel nepriima indikatoriu anksciau viskas buvo gerai nors ir dabar kai kurie veikia gerai o kiti ne? cia kalbu apie nestandartinius.
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: draugas2 Kovo 28, 2014, 09:02:36 am
 ;)
reikalinga kompilecija pagal nauja builda , ikelkite cia indikatoriu kuris jums neiveikia naujam builde, gal ir padesiu
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: augysmeister Birželio 12, 2014, 06:11:55 pm
turiu klausima o tuos indikatorius sudeti i indikatoriu papke templatus i templatu ar tiesiog su visais aplankais padet i ta MQL4 aplanka atsisiustus aplankus?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: opapaa Birželio 28, 2014, 10:19:28 pm
;)
reikalinga kompilecija pagal nauja builda , ikelkite cia indikatoriu kuris jums neiveikia naujam builde, gal ir padesiu
   Sveikas,niekaip negaliu suinstaliouti sios strategijos http://spekuliantas.com/prekybos-sistema-pergale-skalpingas-ant-m1/   neveikia sablonai,gal yra galimybe padeti,aciu isanksto
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Tomyy13 Birželio 29, 2014, 12:06:18 am
;)
reikalinga kompilecija pagal nauja builda , ikelkite cia indikatoriu kuris jums neiveikia naujam builde, gal ir padesiu
   Sveikas,niekaip negaliu suinstaliouti sios strategijos http://spekuliantas.com/prekybos-sistema-pergale-skalpingas-ant-m1/   neveikia sablonai,gal yra galimybe padeti,aciu isanksto

Ta prasme neveike? sablonai. placiau butent parasyk kas darosi. pabandysiu padeti ;)
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 01, 2015, 05:12:07 pm
sveiki
gal yra zinanciu kaip idiegti indikatoriu i mt4 versija built765
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 01, 2015, 08:57:43 pm
sveiki
gal yra zinanciu kaip idiegti indikatoriu i mt4 versija built765

http://spekuliantas.com/kaip-instaliuoti-indikatoriu/
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 07:21:28 am
viskas kaip ir butu aisku Mykolai, taciau atidarius "OPEN DATE FOLDER" nera papkes MQL4
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 06:13:28 pm
viskas kaip ir butu aisku Mykolai, taciau atidarius "OPEN DATE FOLDER" nera papkes MQL4

Na, tada nezinau... Negali but, kad nera... Koks brokeris?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 06:28:42 pm
hot forex, keista kad neina, gal demo versijoje negalima?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 06:43:56 pm
turetu buti cia kaip suprantu
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 07:02:56 pm
Ne, man atrodo tu ieini per pc.
Ieiti reikia per MT4 terminala File>Open data Folder
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 07:11:59 pm
cia per terminala atidarius "File"
turiu hotforex ir market.com vistiek tas pats
idomu kur problema
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 07:28:10 pm
Bet tavo screenshote as matau, kad eini per program files..
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 07:46:14 pm
as irgi i tai atkreipiau demesi kai pasakete, taciau ieinu per terminala
dar pastebejau kad neduoda pasirinkti gafiko per "NAUJAS GRAFIKAS"
gal tai del demo versijos?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 07:50:02 pm
Gal del demo nezinau, pirma kart matau toki bajeri...
pabandykit kita brokeri, pvz roboforex demo, tikrai viskas yra ir veiks
http://www.roboforex.com/trading-accounts/demo/
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 08:09:16 pm
nieko nepasikeite tapati nesamone
aciu uz pagalba
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 08:22:42 pm
O kompe kokia operacine sistema?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 08:28:16 pm
windows 7 ultimate
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 08:33:10 pm
Siaip kelias turetu buti mazdaug toks, butent paskutineje papkeje reikia ieskoti MQL4 papkes

C:\Users\Vartotojo vardas\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\9F86138A4E27C7218E9EC98A5F8D8CA1
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 08:59:41 pm
nieko panasaus neaptikau
terminale yra piktograma "METAEDITOR" gal per ten reiketu tuos indikatorius kazkaip sudeti
kazka bandziau bet nepavyko (daug neismanau apie kompus)
kokia jusu terminalo versija
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 09:01:25 pm
.
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 09:03:01 pm
ne, metaeditor skirta programavimui.
ieskok,turi buti kelias

C:\Users\Vartotojo vardas\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\9F86138A4E27C7218E9EC98A5F8D8CA1

paskutines papkes skaiciai gali skirtis
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: ballbo Vasario 03, 2015, 09:08:52 pm
sito pas mane jau nebera
Roaming\MetaQuotes\Terminal\9F86138A4E27C7218E9EC98A5F8D8CA1
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Mykolas Vasario 03, 2015, 09:18:53 pm
Nezinau net.. Perinstaliavimas nepadeda? Gal antivirusine kokia kazka blokuoja?
Pabandyk terminala gal paleist administratoriaus teisemis? (desiniu peles mygtuku ant terminalo nuorodos)
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Aleksas Balandžio 06, 2015, 03:28:57 pm
Sveiki, kaip nustatyti buy/sell tuo paciu metu?
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: indrx Vasario 15, 2018, 03:33:48 pm
Laba,

mėginu cent fix sąskaitoje (pajungta, su depozitu) prikabinti robotą Stabilizatorius ant AUD/USD, viskas lygtai ir gerai, rašo  "2018.02.15 09:19:03.122 Expert stabilizatorius\FXStabilizer_AUD 1.2 AUDUSD,H1: loaded successfully", tačiau kamputyje pasirodęs veidelis su šypsena po minutės išnyksta, o kairiame kampe užrašas "verification...".
varneles "ekspertai patarėjai" sudėjau pagal instrukciją. Įdomu kokia galėtų būti problema?

Ačiū!!!
 
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: indrx Gegužės 30, 2018, 08:57:30 am
Labux,

gal galite pagelbėti tokioje situacijoje - kai padarau pakeitimus terminale (pvz. įkeliu naują indikatorių, lygius persibraižau ir pan.), kitą dieną įjungus kompiuterį dažniausiai matau ne paskutinius pakeitimus, o, kartais, net visus indikatorius, kuriuos mėginau uždėti. Gal yra kokia funkcija, kad išsisaugotų ir matyčiau tik paskutinių pakeitimų info grafike. (Nes sugaištu nemažai laiko, kol vėl viską susitvarkau...ir turbūt dėl to, kad kažko nežinau...). Jei ne, tai nors žionosiu.

LABAI LAUKIU ATSAKYMO!
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Doni Gegužės 30, 2018, 04:48:40 pm
Labas Indrx,

Susidėk viską ko reikia ir išsisaugok kaip profilį (profiles). Taip išsaugoma ne tik vieno bet visų atidarytų langų nustatymai. Padarius pakeitimą-(us) vėl reikia išsaugoti.  Jeigu įjungus automatiškai neužkrovė nustatymų tiesiog uzkrauk profilį
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: indrx Gegužės 31, 2018, 11:17:11 am

dėkui   =^-^=
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Maryyto Birželio 05, 2018, 11:51:56 am
Ant metatrader5 galima naudoti metrateder4 indikatorius? Nes man jie nepasileidzia...
Antraštė: Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
Parašė: Dougan Birželio 05, 2018, 12:00:14 pm
negali  makingmoney