Simulatorius

Autorius Tema: Simulatorius  (Skaityta 3377 kartus)

MIN

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Simulatorius
« Įrašytas: Birželio 18, 2014, 06:16:38 am »
Iš kur būtų galima atsisiųsti MetaTrader 4 simulatorių?
O gal ne taip klausimą sudeliojau...
Kaip pasileisti ant MetaTrader4 simulatorių?

Ačiū

bigbabba

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželio 18, 2014, 09:58:52 am »
Kiek man yra zinoma, tai cia mokamas reikalas :(

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 18, 2014, 05:54:46 pm »
Koks simuliatorius? MT4 yra tik robotu ekspertu (EA)  testeris. Jei norit simuliuot strategijas, nusipirkit Forex Tester 2, kainuoja apie 100 eur

bmw

  • Savas žmogus
  • ***
  • Įrašai: 77
  • Karma: +7/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželio 20, 2014, 07:19:36 pm »
Koks simuliatorius? MT4 yra tik robotu ekspertu (EA)  testeris. Jei norit simuliuot strategijas, nusipirkit Forex Tester 2, kainuoja apie 100 eur

Patikrink PM

youngcat

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželio 23, 2014, 04:37:20 pm »
Viena is didziausiu problemu su Forex Testeriu ta, kad negalima naudoti ne tik EA, bet ir Scriptu, bei indikatoriu iskyrus tuos kurie integruoti jame.
Taip pat negalima importuoti kotiruociu istorijos is savo brokerio MT4.

Tomyy13

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 51
  • Karma: +5/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželio 24, 2014, 12:22:28 pm »
Viena is didziausiu problemu su Forex Testeriu ta, kad negalima naudoti ne tik EA, bet ir Scriptu, bei indikatoriu iskyrus tuos kurie integruoti jame.
Taip pat negalima importuoti kotiruociu istorijos is savo brokerio MT4.

sveiki, nabiski paveluotai, bet manau, kad sita tau turetu tikti. pasileisi, gali atsidaryti net kelis skirtingus laiko intervalus MT4 ir daryt SELL BAY susimetes savo indikatorius bei skriptus i MT4. jai kils kokiu nors klausimu, klausk ;)
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 26, 2014, 08:42:20 am sukūrė Tomyy13 »

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželio 24, 2014, 01:51:05 pm »
Tomyy13, gal gali idet i pagalbiniu instrumentu skyreli ta testeri ir aprasyt kaip naudotis, manau daug kam praverstu sitas dalykas.

Tomyy13

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 51
  • Karma: +5/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželio 26, 2014, 08:43:21 am »
Tomyy13, gal gali idet i pagalbiniu instrumentu skyreli ta testeri ir aprasyt kaip naudotis, manau daug kam praverstu sitas dalykas.

Nemanau, kad tam rasiu laiko ;)

youngcat

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Simulatorius
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželio 26, 2014, 10:26:52 pm »
Dekui, isbandysiu.