Robotas "Forex Hakeda Pro"

Autorius Tema: Robotas "Forex Hakeda Pro"  (Skaityta 6155 kartus)

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Įrašytas: Lapkričio 11, 2013, 07:13:54 pm »
Roboto (EA) pavadinimas: "Forex Hakeda Pro"

Išleidimo metai: 2012

Valiutų poros: GBPUSD, AUDUSD, USDCAD, EURUSD, EURGBP, EURCHF, EURJPY, USDJPY, USDCHF

Laiko intervalas: H1

Prekybos laikas: visą parą

Rekomenduojamas brokeris: Forex4You (centinės sąskaitos)

Aprašymas: Robotas "Forex Hakeda Pro" naudoja martingeilo strategiją. Ilgainiui strategija pelninga teoriškai būti negali, tačiau periodiškai išvedus uždirbtą pelną, tikimybės teorija dirba mūsų naudai. Po to, kai išvedame investuotas lėšas, pavojinga martingeilo strategija iškart  tampa jau nebe nenuostolinga ir pelninga.

Robotas "Forex Hakeda Pro" naudoja 3 skalpingo strategijas, nustatydamas įėjimo tašką. Multivaliutinė prekyba vykdoma su individualiais nustatymais (setais), todėl rizika yra diversifikuojama.

Monitoringas:


Atsisiųsti: prisegtas failas
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 11, 2013, 07:33:51 pm sukūrė Mykolas »

JDFx

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 35
  • Karma: +3/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 27, 2015, 10:05:30 pm »
O kokius nustatymus patartum naudoti? Ar geriau neliesti nieko?:)

Tinka F4Y Cent saskaita ar Cent NDD butu zymiai geriau siam robotui?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 28, 2015, 01:31:43 am »
Kiekvienai valiutu porai yra nustatymai (setai). NDD nebutina, cia ne skalpingas.

JDFx

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 35
  • Karma: +3/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 28, 2015, 06:07:42 pm »
Setus sumeciau. Lb nustebino kad is kart pradejo sandorius atidarinet:) o kaip del pinigu valdymo ten jau auto ar reikia nustatyt, o gal nenaudot?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 28, 2015, 11:26:19 pm »
geriau nenaudot mm, nebent didele pinigu suma

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 09, 2015, 08:33:56 pm »
sakykit kur tuos setus reikia sumesti?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandžio 09, 2015, 08:58:50 pm »
Roboto parametruose (settings). Spaudi Load (arba Ikelti) ir ikeli, Paskui Ok.

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandžio 09, 2015, 09:27:53 pm »
pagaliau susigaudziau, niekaip nesupratau kur rasti load (ikelti) viskas ok

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandžio 09, 2015, 10:09:17 pm »
turbut statyti robota ant fix saskaitos nelabailogiska?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandžio 09, 2015, 11:44:57 pm »
bandyk, kodel nelogiska?

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandžio 10, 2015, 04:09:45 pm »
nes spredas didesnis

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Robotas "Forex Hakeda Pro"
« Atsakymas #11 Įrašytas: Birželio 26, 2015, 10:59:09 am »
Dėmesio, patobulinta roboto versija.

Kas patobulinta:

AutoSetPair     = true;    // true- automatinis parametrų nustatymas pagal valiutų porą (Auto_Set()), false-veikia tik įkėlus set failą rankiniku būdu.
AutoMagicNumber = true;    // true- automatiškai generuojasi MagickNumber, jei false- nustatoma rankiniu būdu.
Increment       = 0.01;    // loto padidinimas Increment dydžio kiekvienam naujam orderių ratui kai UseLotMulti=false

Visi autosetai įrašyti nuo galintojo setų.Kai (AutoSetPair  = true) tiesiog kabinate robotą ant grafiko ir viskas - setas įkrautas. Jei reikalingi savi setai - funkciją atjungiame.

Taip pat yra funkcija strategijų testeriui  -
extern string  _Spread_test      = "==== SPREAD for TESTER STRATEGY ===========";
extern double  Spread_test       = 0;   // spredo dydis strategijų testeriui  (realumui padidinti)
extern bool    Comiss_test       = false; // true - pasyti komisijos dydį kiekviename sandoryje.
(svopai nepaisomi).