Autorius Tema: TradeCopy - sandorių kopijuotojas  (Skaityta 1711 kartus)

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 418
  • Karma: +41/-0
    • Žiūrėti profilį
TradeCopy - sandorių kopijuotojas
« Įrašytas: Lapkričio 12, 2013, 02:51:31 pm »
Roboto (EA) pavadinimas: TradeCopy

Aprašymas: Šis EA yra Jūsų atidaromų, arba roboto, arba gaunamų signalų orderių kopijuotojas į kitą arba iškart į kelis terminalus.

Taigi, kaip sukonfigūruoti:

1. Siunčiames archyvą, išpakuojame jį.

2. Kopijuojame failą GlobalVariable.dll į papkę Windows/system32 jei pas Jus WinXP arba į windows/system, jei pas Jus Win7/Vista.

3. Kopijuojame failą AccountExport-EA.ex4 į papkę metatrader4/experts, master-terminalo, iš kurio kopijuosis orderiai.

4. Kopijuojame failą AccountImport-EA.ex4 į papkę metatrader4/experts, client-terminalo, į kurį kopijuosis orderiai.

5. Pas visus terminalus žiūrime ar varnelės sudėtos kaip čia.


6. Atidarome abu terminalus ir kiekviename terminale į grafiką įkeliame EA (valiutų pora ir laiko intervalas neturi reikšmės).

7. Į atsidariusį meniu AccountExport rašome:


Į system laukelį bet kokį pavadinimą, kaip pavyzdį, aš įrašiau "kopijuotojas".

Į HourShiftGMT laukelį rašome nukrypimą nuo GMT (Grinvičo laiko). Kaip tai padaryti skaitome čia Kaip teisingai nustatyti GMT offset
Mano atveju bus skaičius 2 - aš kopijavau iš Roboforex į Alpari.

8. Spaudžiame OK. Kitų nustatymų neliečiame, pirmas terminalas sukonfigūruotas.

9. Atidarome kito terminalo AccountImport nustatymus.



10. Į laukelį SlaveNames rašome vardą, kurį įrašėme laukelyje system pirmame terminale, šiuo atveju buvo "kopijuotojas".

11. Laukelyje HourShiftGMT rašome nukrypimą nuo GMT (analogiškai kaip ir pirmajame terminale).

12. Toliau, tame pačiame nustatymų langelyje rašome:



13. Laukelyje MinLots ištaisome į 0,01.

14. Laukelyje ExportLotMultiply mums reikia įrašyti skaičių, kad slave terminalo orderių lotų dydis atitiktų su master terminalo depozitu. Tam mes daliname slave terminalo depozitą iš master terminalo. Pavyzdžiui, jei slave terminale depozitas 500$, o master terminale 3000$,

500/3000 = 0,16  įrašome gautą skaičių.

15. Spaudžiame OK. Viskas. Kitų nustatymų neliečiame, antrasis terminalas nustatytas. Kopijuotojas pilnai paruoštas darbui!

Patarimas - prieš statant kopijuotoją ant realios sąskaitos - pasibandykite ant demo.

Jeigu kažkas bus ne taip, žiūrėkite klaidų įrašus Metatrader žurnale.

Kitus nustatymus keiskite tik tuo atveju, jei suprantate, ką darote!

Atsisiųsti: Failas prisegtas apačioje.
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 12, 2013, 04:20:22 pm sukūrė Mykolas »

Stanislovas

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 34
  • Karma: +5/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: TradeCopy - sandorių kopijuotojas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 01, 2017, 08:07:43 pm »
Vis dar veikia kopijavimas
Manau labai padetu dirbti demo-> real saskaihtoje prekiauti, gal maziau psichologinio spaudimo


FFFilip

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: TradeCopy - sandorių kopijuotojas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 27, 2018, 06:22:05 pm »
kombinētais Master klients-Slave klients nespēj piespiest mani kopēt Galvenais klients-Slave-klients-Slave-klients, kas ir viens galvenais klients un divi četri slave klienta. Vai tu zini, kā palīdzēt?

Doni

  • Pagrindinis moderatorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 201
  • Karma: +18/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: TradeCopy - sandorių kopijuotojas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 27, 2018, 06:53:02 pm »
Hi FFFilip,


I doubt that you find someone, who can explain in Latvian language about the issue that you're facing. If you can, please write questions in English. As far as i understand, you are not able to connect coping feature to your client?
Papildoma specializacija: Akcijų rinka

FFFilip

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: TradeCopy - sandorių kopijuotojas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 29, 2018, 09:42:06 am »
Hi Doni
I do not understand Latvian or English all translate through Google translator
To my problem: I need to copy the trades with One Master  account for more than 3-5 slave accounts. I only managed one master account and one slave account
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 29, 2018, 10:42:59 am sukūrė FFFilip »

Doni

  • Pagrindinis moderatorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 201
  • Karma: +18/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: TradeCopy - sandorių kopijuotojas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 29, 2018, 06:28:42 pm »
Hey again  :)

I contacted technicians on Copyfx and they gave me some advice. If you wish to copy transactions with several accounts you can open several Investor (as you call them slave) accounts and sopty transactions from the same account of the Trader (what you call a master's account).You can register and open up to 50 trading accounts within the same profile. So you can open several account as the Investor (the one who copies transactions) and subscribe.
Hope it helps, if you need any assistance please do not hesitate to ask :)

By the way it's not Latvian language here, its Lithuanian :D
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 29, 2018, 06:33:02 pm sukūrė Doni »
Papildoma specializacija: Akcijų rinka