Fix-Standart ar Pro-Standart?

Autorius Tema: Fix-Standart ar Pro-Standart?  (Skaityta 1999 kartus)

Stalavynka

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Įrašytas: Birželio 03, 2016, 05:46:58 pm »
Sveiki, gal kas galėtų patarti kurią sąskaitą geriau naudoti Fix-Standart ar Pro-Standart, bus naudojamas VPS serveris ir robotai. Skirtumą žinau jų tik niekur nerandu kokia sąskaita robotui geriau su momentiniu vykdymu ar su rinkos vykdymu tas pats klausimas ir dėl spredo plaukiojantis ar fiksuotas geriau prekiaujant robotu.

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželio 04, 2016, 11:00:59 am »
O koks robotas? Reikia žiūrėti konkrečiau, koks rekomenduojamas depozitas jam, jeigu martingeilas, geriau centine daryt.

Stalavynka

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 04, 2016, 03:38:25 pm »
Taip robotas dirba martingeilio principu. Depozitas rekomenduojamas minimalus 2,5k standartinei, o centinei 25 usd. Geriau siūlytum depozitinti šiuo atveju į centinę sąskaitą?

Stalavynka

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželio 04, 2016, 03:43:05 pm »
Bet centinę sąskaitą irgi tik rinktis su 0,01 lotu(ar galbūt depozitinant didesnę sumą kokią siūlytum minimalią?geriau atsidaryti su 0,1 lotu pro cent.

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželio 04, 2016, 06:38:36 pm »
Tada geriau imk centine, Fix Cent, ten bus minimalus lotas 0,01.

Stalavynka

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželio 04, 2016, 08:21:49 pm »
Supratau dėkui

Astronautas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Fix-Standart ar Pro-Standart?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželio 05, 2016, 03:34:13 pm »
Bet kad prekiaujant Fix-Cent sąskaitoje gali gauti requote. Na, jeigu robotas nėra martingeilinis, tai gal čia nieko labai blogo - vienu sandoriu mažiau, ir tiek. Tačiau, įsivaizduokime, kad jau sustatyta gana nemaža orderių piramidė, atsiranda signalas dar vienam sandoriui, bet robotas jį praleidžia, nes  kaina spėjo "nuslysti"  :-?
O jeigu labai svarbu, kad pradėti statyti piramidę nuo 0,01, o ne nuo 0,1 centinio loto, tai galima rinktis brokerį Forex4you Cent NDD sąskaitą. Tiesa, komisiniai ten nemaži, bet geriau jau juos sumokėti, nei kad prisiimti dar ir requote riziką - ir taip rizikų forex'e daugiau nei reikia.