Forex Setka

Autorius Tema: Forex Setka  (Skaityta 10418 kartus)

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Forex Setka
« Įrašytas: Lapkričio 13, 2013, 08:59:40 pm »
Roboto (EA) pavadinimas: "Forex Setka"

Išleidimo metai: 2012

Valiutų poros: GBPUSD

Laiko intervalas: M1

Prekybos laikas: visą parą

Rekomenduojamas brokeris:Forex4You (centinės sąskaitos)

Aprašymas: skaitykite čia

Atsisiųsti:

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 20, 2014, 07:39:09 pm »
Kaip sis robotas turi uzdarinet orderius? Man uzdaro visus iskarto tiek su pelnu, tiek su nuostoliu ar taip ir turi but?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 20, 2014, 09:41:53 pm »
Taip turi but.

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 23, 2014, 06:52:43 pm »
Koks turetu buti MultiLotsFactor — dydžio koeficientas kitiems orderiams jei centinej saskaitoj minimalus lotas 0.1 ? Jei gerai supratau robotas neveikia teisingai su nustatytu MultiLotsFactor 1.6

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 24, 2014, 08:37:07 am »
Ne, lotfactor cia man atrodo ne prie ko, jis nesikeicia. Jei minimalus 0.1, tai depozitas turi buti minimum 2500USD centinej saskaitoj, tai yra 250000 centu.

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 24, 2014, 05:30:24 pm »
O tai neturetu atidaryt pirmo orderio 0.1 antro 0.2 ir t.t. Dabar atidaro kokius tris orderius su 0.1 lotu ir tik ketvirta su 0.2 t.y. padidintu kaip rasoma instrukcijoj.

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 24, 2014, 07:36:28 pm »
Dar vienas klausimas jei sitas robotas nenaudoja stopu, tai kokio velnio uzdarineja nuostolingus sandorius, kuriu yra daugiau ir nuostoliai didesni nei pelnas?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 24, 2014, 09:07:16 pm »
Jis uzdaro visa eile, ty tinkla orderiu, kur bendra suma turi buti teigiama.

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 24, 2014, 09:20:33 pm »
Bet ji nesigauna teigiama, taip iseina, kad nustatymai yra neteisingi :)

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 24, 2014, 09:28:44 pm »
Nu va ir vel. Paskutine eile orderiu buy 0.1 +23, sell 0.2 -76, sell 0.3 -66 :)

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 27, 2014, 09:15:14 pm »
Ant vieno grafiko gerai veikia, kai ant dvieju atskiru tas pats robotas uzdarineja tiek sell tiek buy orderius vienu metu, todel ir gaunasi minusas :)

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasario 27, 2014, 09:51:01 pm »
Paskaityk instrukcija atidziai, ne taip darai kazka.
Vienam grafike tik BUY, kitam tik SELL. Magic numerius pakeitei?

http://spekuliantas.com/robotas-forex-tinklas/

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasario 28, 2014, 12:18:46 am »
Pakeiciau. Reikes isbandyt dar karta kita savaite ant atskiru grafiku. Jau ta instrukcija simta kart perskaityta :D

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gegužės 05, 2014, 10:51:40 pm »
Nustatymuose yra use trailing, tai cia slenkantis stopas ar ne? Jei taip, tai robotas vis del to turi loss-stop :)

JDFx

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 36
  • Karma: +3/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forex Setka
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gruodžio 28, 2016, 02:08:34 pm »
Planuoju pasileist sita robotuka. Tik kokia saskaita geriausia siuo metu pasirinkti? As naudosiu 250 usd ir dar nuo senai turiu saskaita roboforexe pro-cent 1:500 ir vis dar leidzia prekiauti 0,01 loto bet skaiciuoja swap'a. Ar sita saskaita geriausiai ir tiks?