Ieskau FLEX EA roboto

Autorius Tema: Ieskau FLEX EA roboto  (Skaityta 3073 kartus)

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Ieskau FLEX EA roboto
« Įrašytas: Kovo 13, 2017, 10:44:14 pm »
Sveiki, gal kas turit sita robota, o gal kas hakint moka ir gali nukacialint is ju webo? http://www.forexflexea.com/

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 13, 2017, 11:08:38 pm »
Gal šitas, patestuok

Doni

  • Pagrindinis moderatorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 223
  • Karma: +27/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 13, 2017, 11:32:55 pm »
Jie tikriausiai juokauja su ta kaina, 999$ - 1999$ už martingeilinį robotuką :D . Vos tik ateini į puslapį iškart pradeda skaičiuot chronometras minutes va special pasiūlymas -75% off, na neblogai, bent jau psichologiškai mėgina paveikti. Kai kurios sąskaitos tikrai išgyveno ilgokai, bet pagal struktūra matosi, kad buvo pradžioj agresyviau darbuojamasi, o dabar jau į labai konservatyvų režimą perreguliuota. Atsidarius jų myfxbook matosi, kad dar nesuspėjo išmest lauk kelių sudegusių sąskaitų. Gaila, galėtų rodyti visas sąskaitas, idomu kiek jau jų sudegusių.
Papildoma specializacija: Akcijų rinka

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 14, 2017, 10:18:48 am »
Gal šitas, patestuok

Taip sitas, dekui!:) Ir idomu ar veiks ant realios saskaitos.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 14, 2017, 10:24:43 am sukūrė juodas »

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 14, 2017, 10:31:32 am »
Sitas su indikatorium ir aprasymu, nes be indikatoriaus arba isvis neveiks, arba sklandziai neveiks. Nes kaip supratau reguoja i signalus.

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 14, 2017, 10:45:58 am »
Nors visgi manau mykolo yra veikiantis variantas ir be scriptu, o maniskis turbut reikalaus licenzijos kodo.

Gytoskinas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 28, 2017, 06:51:03 pm »
Sveiki, gal jau kas testavot sita robotuka ?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovo 28, 2017, 07:25:59 pm »
Paleidau ant demo.
Brokeris Roboforex Demo-Pro.
Valiutų poros GBPUSD, USDJPY, USDCAD, USDCHF, EURUSD, AUDUSD, EURJPY, EURCHF, EURGBP, NZDUSD
Laiko intervalas H1
Nustatymai pagal set failą (archyve).
Rizika: MM-true, Risk 0.01
Monitoringas
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 04, 2017, 05:16:44 pm sukūrė Mykolas »

Gytoskinas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovo 29, 2017, 09:52:10 pm »
Mykolai, o tu FFCal.ex4  indikatoriu pasileides pas save sistemoj ?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovo 29, 2017, 10:38:24 pm »
Ne, nėra, be jo paleidau. Gal reiktų susirasti ir įsimesti, ten jis kaip suprantu filtracija pagal naujienas vykdo.

Gytoskinas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovo 30, 2017, 06:02:31 pm »
Pabandysiu as paleist dvi saskaitas, viena su indikatorium, viena be. Gal matysis koks skirtumas. Pridedu naujienu filtro indikatoriu.

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 439
  • Karma: +47/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovo 31, 2017, 12:08:41 pm »
Kažkaip nefiksuoja man TP, pagal setus RealTakeProfit rodo nulį, bet aprašyme pažiūrėjau, kad nurodyta 29, tai įrašiau, pažiūrėsim.

Gytoskinas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovo 31, 2017, 03:07:22 pm »
29 manau cia yra defaultiniams nustatymams, o nulis jau pakoreguotai sistemai.

Valdas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #13 Įrašytas: Balandžio 20, 2017, 11:42:41 am »
Sveiki, Man jis kazko nenori atidarinet sandoriu and centines saskaitos

kiro

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 18
  • Karma: +8/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ieskau FLEX EA roboto
« Atsakymas #14 Įrašytas: Balandžio 20, 2017, 08:15:07 pm »
Labas, man ir ant atnaujinto terminalo (bild 1065) nevažiuoja. Čia pakoreguotos versijos, pabandom  :).