Metatrader4, Metatrader5

Autorius Tema: Metatrader4, Metatrader5  (Skaityta 2284 kartus)

vytautas59055

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 44
  • Karma: +6/-3
    • Žiūrėti profilį
Metatrader4, Metatrader5
« Įrašytas: Lapkričio 20, 2013, 02:33:39 pm »
Sveiki,
nežinau ar ten temą sukūriau, jei ne, pataisykit. Klausimas: kuo skiriasi MetaTrader4 ir MetaTrader5? Jei galima atsakykit žemės kalba  ;D, nes esu visiškas vartotojas (taip, tai galima ir kitaip pavadinti  ;)) ir jei bus atsakymas krūva terminų, tai aišku nieko nesuprasiu.

vytautas59055

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 44
  • Karma: +6/-3
    • Žiūrėti profilį
Ats: Metatrader4, Metatrader5
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 21, 2013, 08:02:35 pm »
Ir dar klausimas: paleidau robotus, prekiauja. Dabar noriu juos išjungti, kaip teisingai tai padaryti?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Metatrader4, Metatrader5
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 21, 2013, 11:12:20 pm »
Apie Metatrader 5 neišmanau nieko, žinau, tik kad i abi puses iškart prekiauti negalima.

Robotus išjungt paprasta - viršuj terminalo yra mygtukas "Ekspertai patarejai", jei žalias - veikia, jei išjungtas - raudonos spalvos.

Evaldas

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 99
  • Karma: +13/-2
  • The only person who is holding you down - It's you
    • Žiūrėti profilį
    • Myfxbook
Ats: Metatrader4, Metatrader5
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkričio 21, 2013, 11:13:45 pm »
Man tai Metatrader 5 grziau atrodo ir tiek. Ai dar yra 8h grafikas.... :D

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Metatrader4, Metatrader5
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkričio 21, 2013, 11:18:42 pm »
Na, dar kas programuot moka - ten lyg tai objektinis programavimas, daug lengviau programuot...

draugas2

  • Savas žmogus
  • ***
  • Įrašai: 105
  • Karma: +6/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Metatrader4, Metatrader5
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 31, 2014, 12:44:23 am »
Man tai Metatrader 5 grziau atrodo ir tiek. Ai dar yra 8h grafikas.... :D

kas liecia 8H grafika tai Metatrader 4 irgi yra,ir daug papuleresne, didesnis rodikliu pasirinkimas o seip del 5 galiu pasakyt skonio reikalas
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 31, 2014, 12:48:17 am sukūrė draugas2 »

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Metatrader4, Metatrader5
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 31, 2014, 03:48:30 pm »
Metatrader 5 naudoja mazuma, neverta kreipt demesio, manau.