Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?

Autorius Tema: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?  (Skaityta 11949 kartus)

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 07:11:59 pm »
cia per terminala atidarius "File"
turiu hotforex ir market.com vistiek tas pats
idomu kur problema

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 07:28:10 pm »
Bet tavo screenshote as matau, kad eini per program files..

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 07:46:14 pm »
as irgi i tai atkreipiau demesi kai pasakete, taciau ieinu per terminala
dar pastebejau kad neduoda pasirinkti gafiko per "NAUJAS GRAFIKAS"
gal tai del demo versijos?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 07:50:02 pm »
Gal del demo nezinau, pirma kart matau toki bajeri...
pabandykit kita brokeri, pvz roboforex demo, tikrai viskas yra ir veiks
http://www.roboforex.com/trading-accounts/demo/

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 08:09:16 pm »
nieko nepasikeite tapati nesamone
aciu uz pagalba

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 08:22:42 pm »
O kompe kokia operacine sistema?

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #21 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 08:28:16 pm »
windows 7 ultimate

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #22 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 08:33:10 pm »
Siaip kelias turetu buti mazdaug toks, butent paskutineje papkeje reikia ieskoti MQL4 papkes

C:\Users\Vartotojo vardas\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\9F86138A4E27C7218E9EC98A5F8D8CA1

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #23 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 08:59:41 pm »
nieko panasaus neaptikau
terminale yra piktograma "METAEDITOR" gal per ten reiketu tuos indikatorius kazkaip sudeti
kazka bandziau bet nepavyko (daug neismanau apie kompus)
kokia jusu terminalo versija

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #24 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 09:01:25 pm »
.

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #25 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 09:03:01 pm »
ne, metaeditor skirta programavimui.
ieskok,turi buti kelias

C:\Users\Vartotojo vardas\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\9F86138A4E27C7218E9EC98A5F8D8CA1

paskutines papkes skaiciai gali skirtis

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #26 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 09:08:52 pm »
sito pas mane jau nebera
Roaming\MetaQuotes\Terminal\9F86138A4E27C7218E9EC98A5F8D8CA1

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 441
  • Karma: +48/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #27 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 09:18:53 pm »
Nezinau net.. Perinstaliavimas nepadeda? Gal antivirusine kokia kazka blokuoja?
Pabandyk terminala gal paleist administratoriaus teisemis? (desiniu peles mygtuku ant terminalo nuorodos)

Aleksas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #28 Įrašytas: Balandžio 06, 2015, 03:28:57 pm »
Sveiki, kaip nustatyti buy/sell tuo paciu metu?

indrx

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 11
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #29 Įrašytas: Vasario 15, 2018, 03:33:48 pm »
Laba,

mėginu cent fix sąskaitoje (pajungta, su depozitu) prikabinti robotą Stabilizatorius ant AUD/USD, viskas lygtai ir gerai, rašo  "2018.02.15 09:19:03.122 Expert stabilizatorius\FXStabilizer_AUD 1.2 AUDUSD,H1: loaded successfully", tačiau kamputyje pasirodęs veidelis su šypsena po minutės išnyksta, o kairiame kampe užrašas "verification...".
varneles "ekspertai patarėjai" sudėjau pagal instrukciją. Įdomu kokia galėtų būti problema?

Ačiū!!!