Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?

Autorius Tema: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?  (Skaityta 13547 kartus)

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Dėmesio!

Kompanija Metaquotes atnaujino prekybos terminalą (nuo 574 versijos), tačiau reikalas tas, kad instaliuoti prekybos strategijų, robotų ir indikatorių senuoju būdu nepavyks, kadangi iš esmės pakeista failų sistema.

Taigi, kaip instaliuoti?

1. Atsidarome naująjį terminalą ir einame čia:



2. Toliau atsidarome papkę MQL4



3. Ir viskas - čia jau galime kopijuoti mūsų failus.




RA002

  • Svečias
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 08, 2014, 04:52:09 pm »
Tai negi dabar jau bet koki indikatoriu reikes ikeldineti siuo budu?, nes mt4 kaip ir atsinaujino pries keleta dienu? Dabar jau 600 versija, ir toks klausimas , jai indikatorei ar sistemos buvo irasytos senuoju budu, dabar jas perasineti, ar jos veiks kaip ir veike?

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 08, 2014, 06:00:26 pm »
Tas, kas buvo suinstaliuota anksciau - turi veikti, cia aktualu naujoms instaliacijoms.

Dovydas

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 18, 2014, 06:28:51 pm »
Sveiki man kazkodel nepriima indikatoriu anksciau viskas buvo gerai nors ir dabar kai kurie veikia gerai o kiti ne? cia kalbu apie nestandartinius.

draugas2

  • Savas žmogus
  • ***
  • Įrašai: 105
  • Karma: +6/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 28, 2014, 09:02:36 am »
 ;)
reikalinga kompilecija pagal nauja builda , ikelkite cia indikatoriu kuris jums neiveikia naujam builde, gal ir padesiu
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 28, 2014, 09:17:00 am sukūrė draugas2 »

augysmeister

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželio 12, 2014, 06:11:55 pm »
turiu klausima o tuos indikatorius sudeti i indikatoriu papke templatus i templatu ar tiesiog su visais aplankais padet i ta MQL4 aplanka atsisiustus aplankus?

opapaa

  • Kelio pradžioje
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželio 28, 2014, 10:19:28 pm »
;)
reikalinga kompilecija pagal nauja builda , ikelkite cia indikatoriu kuris jums neiveikia naujam builde, gal ir padesiu
   Sveikas,niekaip negaliu suinstaliouti sios strategijos http://spekuliantas.com/prekybos-sistema-pergale-skalpingas-ant-m1/   neveikia sablonai,gal yra galimybe padeti,aciu isanksto

Tomyy13

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 51
  • Karma: +5/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželio 29, 2014, 12:06:18 am »
;)
reikalinga kompilecija pagal nauja builda , ikelkite cia indikatoriu kuris jums neiveikia naujam builde, gal ir padesiu
   Sveikas,niekaip negaliu suinstaliouti sios strategijos http://spekuliantas.com/prekybos-sistema-pergale-skalpingas-ant-m1/   neveikia sablonai,gal yra galimybe padeti,aciu isanksto

Ta prasme neveike? sablonai. placiau butent parasyk kas darosi. pabandysiu padeti ;)

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 01, 2015, 05:12:07 pm »
sveiki
gal yra zinanciu kaip idiegti indikatoriu i mt4 versija built765

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 01, 2015, 08:57:43 pm »
sveiki
gal yra zinanciu kaip idiegti indikatoriu i mt4 versija built765

http://spekuliantas.com/kaip-instaliuoti-indikatoriu/

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 07:21:28 am »
viskas kaip ir butu aisku Mykolai, taciau atidarius "OPEN DATE FOLDER" nera papkes MQL4

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 06:13:28 pm »
viskas kaip ir butu aisku Mykolai, taciau atidarius "OPEN DATE FOLDER" nera papkes MQL4

Na, tada nezinau... Negali but, kad nera... Koks brokeris?

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 06:28:42 pm »
hot forex, keista kad neina, gal demo versijoje negalima?

ballbo

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 20
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 06:43:56 pm »
turetu buti cia kaip suprantu

Mykolas

  • Administratorius
  • Finansų machinatorius
  • *****
  • Įrašai: 442
  • Karma: +49/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėmesio! Kaip instaliuoti strategijas, robotus ir indikatorius į atnaujintą MT4?
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasario 03, 2015, 07:02:56 pm »
Ne, man atrodo tu ieini per pc.
Ieiti reikia per MT4 terminala File>Open data Folder