Lotas tai cia tas pats kas ir volume?

Autorius Tema: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?  (Skaityta 3555 kartus)

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Įrašytas: Vasario 11, 2014, 11:37:42 am »
Lotas tai cia tas pats kas ir volume?

Optimas

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 16
  • Karma: +4/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 11, 2014, 03:14:09 pm »
Ne, lotą dar kitaip galima vadint - pozicijos (sandorio) dydis, o volume - apyvarta

vytautas59055

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 44
  • Karma: +6/-3
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 11, 2014, 06:46:23 pm »
Siūlyčiau pradžiai perskaityti portale esančias temas, pradėti nuo straipsnių naujokams, o kai viską perskaitysi, tada pradėt klausinėt. Nes dabar tai yra forumo teršimas elementariais klausimais.

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 11, 2014, 08:57:28 pm »
Manau visiems naujokams kila panasus klausima, tai manau priesingai nei tu, jie sutaupis laiko:)

RA002

  • Svečias
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 11, 2014, 10:32:02 pm »
Tau vytautas59055 dave labai gera patarima, perskaityti visus straipsnius, tai galetum padaryti bent jau is pagarbos svetaines kurejui ir straipsniu autoriui, kuris tikrai labai aiskei ir paprastai viska isdeste.... NAUDINGOS INFORMACIJOS LT KALBA LABAI MAZAI... O cia tau 2-3 val ir tu jau praejas pradzemoksly. Kol kas musu cia mazokai, bet su laiku tokie klausimai tikrai ters foruma...

Tomyy13

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 51
  • Karma: +5/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 12, 2014, 09:09:01 am »
Pritariu 100% RA002 :) biski netingekit skaytyt o nelaukit kol kas ant lekstutes pades :D

juodas

  • Treideris
  • ****
  • Įrašai: 111
  • Karma: +2/-7
  • Lauzau forex kotiruotes
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 14, 2014, 12:50:48 pm »
Ir gerbiau ir skaiciau ir is pagabos daug temu prirasiau:)))
Tik nlb suprantu kodel visuomet ant robotu, 0.01 loto atitinka 0.01 volume, ir 0.1 = 0.1?

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovo 22, 2014, 03:05:29 pm »
Idomus jus zmones, nenorit atsakyt i klausimus geriau is vis nekomentuokit. Aiskiai parasyta NAUJOKAMS (gali uzduot dominanti klausima). Cia ir turi but uzdavinejami kvaili ir elementarus klausimai. Ne visada gali suprast is straipsnio ka nori autorius pasakyt arba tiesiog uzmirsti tai nejaugi vel ieskosi per kelis simtus puslapiu? Pagarba tai is vis ne i tema. Nusileiskit biski ant zemes "profesionalai" :)

RA002

  • Svečias
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovo 22, 2014, 07:27:27 pm »
Jurgen799,  matosi profesionalas parase :D, ir ant zemes nusileides, ir i tema atsake. Dedu +
To juodas, cia kaip as viska suprantu. Zodziu lotas tai sandorio dydis,  lotas = 100 000, 0.1 loto = 10 000, 0.01 loto = 1000 valiutu poros vienetu..., o volume tai pvz, kiek pamenu tu su Roboforex prekiauji, o pas juos gali atsidaryti centine saskaita, kuria tu greiciausei ir turi? Tai sakykim eur/usd robo forexe jai atidarai centineje saskaitoje sandory su 0.01 volume, tai 1 pipso pokytis bus blyn 0.001 usd :D, o normalioje saskaitoje, su 0.01 volume atidares sandory 1-o pipso pokytis bus 0.1usd. Sakykim be kreditinio peties arba kreditinis petys 1:1 turedamas 100 000 usd saskaitoje galeciau atidaryti 1 volume sandory eur /usd, o va su kreditiniu peciu 1:1000 uztenka tureti 100 usd ir galiu atidaryti 1-o volume sandory. Tai va cia kaip as suprantu lota ir volume skirtumus,  nors realei, kalbedamas naudoju ne volume o lota, . O va sito klausimo nesupratau ''Tik nlb suprantu kodel visuomet ant robotu, 0.01 loto atitinka 0.01 volume, ir 0.1 = 0.1?''
dar papildysiu:volume gali buti ir trading lots, ir trading volume, volume platformoj reiskia ir loto dydi kuriuo uzeidineji
 o siaip trading volume tai orderiu kiekis suprekiautas. Dar
pvz kaip sako, kad forex  eurusd trading volume yra ten 2 milijardai per diena. Zodziu  lotu volume sumuojasi, kad priklausomai nuo konteksto volume gali reiksti ir viena ir kita, bendra orderiu skaiciu  tam tikru metu, arba uzejimo loto dydi taigi volume  matuojamas lotais, ir galima sakyti, kad priklausomai nuo konteksto volumes bus tas pats kas ir lotas.
 
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 26, 2014, 08:10:32 pm sukūrė RA002 »

Jurgen799

  • Dažnas svečias
  • **
  • Įrašai: 26
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovo 23, 2014, 02:17:59 pm »
Tik nereike cia pavydo scenu. :D As irgi naujokas, nenorek daugiau kvailu klausimu, nes vel verksi per visa foruma :)))

RA002

  • Svečias
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovo 23, 2014, 02:38:45 pm »
Tik nereike cia pavydo scenu. :D As irgi naujokas, nenorek daugiau kvailu klausimu, nes vel verksi per visa foruma :)))
Vel pro saly, ir ne i tema..., toks vaizdas susidaro, kad bile papliurpti :D, ka nors konkreciau apie volume lota parasyk :D, nes kitus ''profesionalais'' vadindamas, (kabutese) man leido suprasti kad pats toks esi, tai resk kalba tik konkreciau :D, ir be pagrazinimu, tokiu kaip verksi per visa foruma... Beja jai tau cia kvailas klausimas apie lota ir volume, tai kas tau protingas klausimas? As kvailu klausimu nepavadinau , tik daviau patarima, perskaityti visus straipsnius. O va tu kazkaip zodi kvailu pavartojai abiejuose komentaruose :D. Ok nesivelsiu i diskusijas apie nieka ir del nieko.

draugas2

  • Savas žmogus
  • ***
  • Įrašai: 105
  • Karma: +6/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovo 31, 2014, 12:32:44 am »
labas gerbemieji
stai turiu puiku rodikli ,prasymas kas galetu atidaryti rodiklio koda,  mq4 formatu
busiu dekingas  ;)

draugas2

  • Savas žmogus
  • ***
  • Įrašai: 105
  • Karma: +6/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovo 31, 2014, 10:48:30 am »
Lotas tai cia tas pats kas ir volume?
Atsakymas labai paprastas

volume-apimtis :D